offerte aanvragen

RVS Opslagtanks

Feed

Feedtanks

Feedtanks zijn geschikt voor de agrarische sector. De Bruin Tankbouw produceert onder andere weitanks met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Feedtanks zoals weitanks worden op maat gemaakt, zijn goed geïsoleerd en worden voorzien van mangat, roerwerk en spoelvoorziening.

Vetopslag

Vetopslag voor de industrie vraagt om diverse specifieke voorwaarden. De Bruin Tankbouw denkt mee en biedt allerlei mogelijkheden: een spiraal in de tank, dubbele bodem, pillow plate of elektrische verwarmingskabel als er een bepaalde temperatuur vereist is. Vettanks kunnen zowel staand als liggend worden geleverd. Door goede isolatie kan het vet met lage stookkosten worden warmgehouden.

Fermentatietanks

Deze tanks worden voornamelijk gemaakt voor gebruik in de varkenshouderij. Een goede fermentatietank bevordert de gezondheid van de dieren omdat er door melkzuur een cultuur wordt gecreëerd waarin slechte bacteriën worden verdrukt. De Bruin Tankbouw produceert fermenttanks, vaak in speciale afmetingen. Ze hebben een op maat gemaakt roerwerk en zijn goed reinigbaar. Ook is verweging van tanks mogelijk.

De Bruin Tankbouw is in Nederland gespecialiseerd in duurzame tanken en levert een gamma kwaliteitsproducten voor diverse toepassingen. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Laat u informeren

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio