offerte aanvragen

De Bruin & nieuwe locatie Zutphen

NIEUWS!  De Bruin Tankbouw koopt fabriekspand en machines van Terlet 

De Bruin Tankbouw koopt fabriekspand en machines van Terlet en verhuist de productie van voedseltanks voor de foodsector volledig naar Zutphen. Met de aankoop van het fabriekspand en de machines van Terlet, in Zutphen, heeft De Bruin Tankbouw uit Uddel een grote stap gezet om het aanbod opslag- en procestanks voor de food en non-food industrie uit te breiden. Op 6 januari startten de werkzaamheden in Zutphen en op 2 maart was de officiële overdracht. 

Scheiding van Food en Non-Food

‘Dankzij de nieuwe locatie kunnen we food en non-food fysiek scheiden én kunnen we de productie opschalen. In Uddel zullen we ons blijven richten op tanks voor de non-food industrie, terwijl in Zutphen alle voedseltanks worden geproduceerd,’ vertelt mede-eigenaar Arjan de Bruin. ‘De scheiding tussen de productielocaties garandeert dat de speciale behandeling die in de foodbranche noodzakelijk is, geborgd blijft.’

Alle kennis in huis
‚Äč
De Bruin Tankbouw heeft in de afgelopen maanden een groot deel van de werknemers van Terlet aangenomen. Daardoor heeft de tankbouwer - die de afgelopen jaren steeds actiever werd in de voedselverwerkende industrie - alle kennis in huis om efficiënt en effectief gebruik te maken van de machines die zijn aangekocht. 

Wat betekent dit voor voedselverwerkende bedrijven?

Voedselverwerkende bedrijven worden bij de aanschaf en het onderhoud van voedseltanks geholpen vanaf de locatie in Zutphen. 
Arjan de Bruin: ‘We willen de productiecapaciteit op deze locatie in ere herstellen, waarbij we ons laten leiden door de vraag vanuit de markt. Daarnaast leveren we de originele onderdelen en hebben we alle kennis in huis om bestaande voedseltanks te onderhouden.’ De meeste producten die De Bruin Tankbouw levert, worden geproduceerd op basis van specifieke klantwensen. Daarom start elke opdracht met intensief klantcontact en een zorgvuldige inventarisatie van de wensen en de gebruikerseisen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arjan de Bruin. 
Bel 0577-723 136 of stuur direct een e-mail.

De Bruin Tankbouw is in Nederland gespecialiseerd in duurzame tanken en levert een gamma kwaliteitsproducten voor diverse toepassingen. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Laat u informeren

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio