offerte aanvragen

Opslag- en procestanks

van een constant zeer hoog niveau

Missie

De Bruin Tankbouw is een betrouwbare naam in de wereld van opslag- en procestanks. Al meer dan tien jaar worden er vele soorten rvs tanks geproduceerd. Alle producten, van opslag- en procestanks tot warmtewisselaars en roerwerken zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Omdat er gebruik wordt gemaakt van groene energie uit eigen zonnecollectoren en door lage productiekosten met snelle, duurzame processen, is een scherpe prijs gegarandeerd. Op deze manier geeft het bedrijf ook uiting aan het streven naar een duurzame onderneming, waar maatschappelijk verantwoord ondernemen de rode draad vormt.

De visie van De Bruin Tankbouw

Bijna alle producten die door De Bruin Tankbouw worden geleverd, zijn geproduceerd op basis van specifieke klantwensen. Dat vereist veel creativiteit, meedenkwerk en flexibiliteit. Elke opdracht start met intensief klantcontact en een zorgvuldige inventarisatie van de wensen en de gebruikerseisen. Zo kan er altijd een perfect passend product worden geleverd.

Door jarenlange ervaring in het produceren van afwisselend kleine en grote series producten, is De Bruin Tankbouw helemaal ingericht op korte doorlooptijden en snelle levertijden. Het doel is steeds om klanten totale ontzorging te bieden, vanaf de tekenfase en de bouw tot en met de aflevering, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een vaste transporteur.


Duurzaam ondernemen

en een lage milieubelasting

Duurzaamheid

Bij De Bruin Tankbouw wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groene stroom. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en een zo laag mogelijke milieubelasting bij alle processen hebben prioriteit. Een biomassaketel zorgt ervoor dat er geen gas meer wordt verbruikt en nieuwe, energiezuinige lasapparatuur en zonnecollectoren garanderen een milieuvriendelijke manier van werken.

Ontwikkeling

In de toekomst zal De Bruin Tankbouw zich nog verder professionaliseren, onder andere door te blijven zoeken naar nieuwe toepasbare technieken en duurzame oplossingen. Plasmalasprocessen zijn daar een goed voorbeeld van: ze zijn sneller, energetisch beter, meer geautomatiseerd en leveren preciezer resultaat.

De Bruin Tankbouw is in Nederland gespecialiseerd in duurzame tanken en levert een gamma kwaliteitsproducten voor diverse toepassingen. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Laat u informeren

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio