offerte aanvragen

Altijd op zoek

naar innovatieve oplossingen

Kennis en ervaring

De engineers van De Bruin Tankbouw zijn niet alleen technisch hoogopgeleide vaklui, ze zijn ook constant op zoek naar innovatieve oplossingen voor vraagstukken bij de klant. Omdat elke opdracht maatwerk is en gekenmerkt wordt door eigen, unieke voorwaarden en gebruikerseisen, wordt er door de engineers over elke stap zorgvuldig nagedacht. Intensief klantcontact is volgens De Bruin Tankbouw een van de voorwaarden voor een succesvol project en dat wordt gewaardeerd door veel tevreden klanten.


Maatwerk

Bij De Bruin Tankbouw koopt u niet een product uit de catalogus, maar ontwerpen wij speciaal voor uw proces het perfecte machine. Uw idee om de koken, te koelen, te mengen, te pasteuriseren, is de basis voor de oplossing die wij u kunnen bieden.


Complete proceslijnen

Door haar jarenlange ervaring is “De Bruin Tankbouw” in staat complete proceslijnen te bouwen. Engineering, productie, assemblage, leidingwerk en besturing. Alle disciplines heeft “de Bruin” in huis. Samen met u ontwerpen we de ideale proceslijn. Uiteraard kan dit ook in skidbouw, zodat de installatie snel en schoon kan plaatsvinden: aansluiten en produceren.

Toepassing van 3D-tekenprogramma's

Steeds opnieuw zet de engineerafdeling alle kennis en ervaring in om op de tekentafel uiteindelijk tot een perfect product te komen. Hierbij wordt het 3D-tekenprogramma HiCAD gebruikt; het biedt de mogelijkheid om een product in de uiteindelijke versie te tonen en levert een tekening met alle technische specificaties voor de productieafdeling.

De Bruin Tankbouw is in Nederland gespecialiseerd in duurzame tanken en levert een gamma kwaliteitsproducten voor diverse toepassingen. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Laat u informeren

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio