offerte aanvragen

Een innovatief familiebedrijf

gedreven door dezelfde idealen

Van kalverhouderij tot tankbouw

De dagelijkse leiding bij De Bruin Tankbouw is in handen van Dries de Bruin en zijn zoons Peter en Arjan de Bruin. Zij werkten al jaren samen in de kalverhouderij van de familie en eigenlijk leidden hun eigen ervaringen in die branche tot de oprichting van De Bruin Tankbouw. Er bleek namelijk een gebrek te zijn aan opslagtanks voor vloeibare wei, een bestanddeel van kalvervoeding.

Vernieuwing & ontwikkeling

De beste oplossing was om deze tanks zelf te gaan produceren en zo werd in 2005 De Bruin Tankbouw opgericht. De eerste jaren werden er voornamelijk tanks voor de agrarische sector gebouwd, maar door verdere professionalisering konden er later ook andere soorten opslag- en procestanks worden gemaakt.

Tegenwoordig worden er naast de RVS opslagtanks voor feed ook allerlei soorten opslagtanks voor food en chemicals geproduceerd. Bovendien bouwt De Bruin Tankbouw RVS koel- en verwarmingstanks, kristallisatietanks, skim tanks en biogastanks.

De Bruin Tankbouw is in Nederland gespecialiseerd in duurzame tanken en levert een gamma kwaliteitsproducten voor diverse toepassingen. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Laat u informeren

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio